Miami
13 September 2014 | Verenigde Staten, White House Trailer Park
Vanmorgen heel vroeg op (04.45) gestaan om nog te kunnen ontbijten voordat we naar het vliegveld werden gebracht. Boarden en vetrek beide met vertraging. Omdat we naar de VS vlogen waren de beveiligingsmaatregelen extra streng en moesten we steeds door verschillende controles voordat we aan boord konden. Eenmaal in het toestel bleek de linker motor een hydraulisch probleem te hebben. Dit kon ter plekke worden gerepareerd en we werden goed geïnformeerd over de voortgang.
Met ruim een half uur vertraging aangekomen in Miami. Het was wel weer even wennen aan het klimaat, want bij aankomst was het 30 graden. In tegenstelling tot Peru is in Miami bijna alles airco gekoeld!
Ruim een uur gewacht op ons transport naar het hotel. We hebben wel drie keer het hotel moeten bellen om te vragen wanneer de bus ons zou komen halen. Dat was wel echt irritant.
Eenmaal in het hotel hadden we een super grote kamer, weer echt Amerikaans. Marieke wilde nog winkelen, dus gevraagd wat er in de buurt zat. De shuttle kon ons wel naar de Wallmart brengen, maar ook nu moesten we weer een eeuwigheid op de shuttle wachten! De 10 minuten van de dame achter de receptie waren steeds meer dan een half uur. Uiteindelijk gingen we pas om 20:30 uur met de shuttle. Toen nog gegeten bij een klein Mexicaans restaurantje. Erg leuk, want het leek nog een klein beetje op het eten in Peru. Je kreeg ook een mandje met taco chipjes en kon dan zelf sausjes kiezen. Ze hadden een hele lekkere saus met verse uitjes en tomaat. En natuurlijk was er weer een free refill.
Daarna naar de Wallmart, ook een enorme winkel! Nog een paar spulletjes gekocht, maar niet teveel, want anders zijn de koffers te zwaar.
Uiteindelijk gingen we om 23:30 uur met de shuttle terug. Gelukkig kwam deze nu wel binnen 10 minuten. Het was ook een andere chauffeur. De Wallmart was toen nog steeds open en er waren zelfs nog veel mensen binnen! Dat kun je je in Nederland eigenlijk niet voorstellen. Toen wilden we in het hotel nog een laatste drankje drinken aan de bar, bleek deze al gesloten!
Dus over de service in het hotel zijn we niet zo te spreken, geen aanrader voor een eventuele volgende keer!
15 September 2014 - 22:53
Gesiena:
Hallo verweg,leuk om te lezen de wallmarkt is ook in Mexico kennen we ook...
zijn net boven van onze maandag werkdag gaan nieuws kijken en naar bedje,di onze vrije dag,hebben inmiddels Mexicaans in Kleve bij TIJUANA gegeten ,ook lekkere rode uitjes saus ,dat doen we dan om elkaar te ontmoeten en bij te praten als jullie weer thuis en uitgerust zijn ,BUENO ?
geniet nog van jullie tijd,
muchos saludos Bert en Gesiena